Teach Play Love Inspire

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ετοιμασίες κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Powered By Blogger

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

"Let's Play Every day"

Συνάντηση επικοινωνίας 8ου Νεάπολης με 5ο Βέροιας!



Μετά τη συνεργασία για τη δημιουργία της Μασκότ...νέα συνεργασία με σκοπό εκτός από το παιχνίδι ...και η συνέχιση της συνεργατικής ιστορίας.


Τα παιδιά αφού αντάλλαξαν χαιρετισμούς έπαιξαν το παιχνίδι: "Ο βασιλιάς διατάζει" 
Μετά παρουσιάστηκαν παιχνίδια που συχνά επιλέγονται κατά τις ελεύθερες δραστηριότητες στις γωνιές.
Κατόπιν φτάσαμε και στην συνεργατική ιστορία...από τα παιχνίδια της οποίας το 8ο Νεάπολης ξεχώρισε την τρίλιζα tic-tac-toy...ένα παιχνίδι εσωτερικού χώρου και τα τουβλάκια lego!
Εκτός από τα παραπάνω παιχνίδια υπάρχουν και παιχνίδια με ρομπότ! Ο Toy Play, το ρομπότ και o Heart Friend επισκέπτονται επιτέλους και τον Smart Robbit.   Έγινε μια επίδειξη των ρομπότ που χρησιμοποιούνται στα 2 νηπιαγωγεία και διαπιστώθηκε πως το Bee Bot (η μέλισσα) ήταν το κοινό ρομπότ. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα παιχνίδι με κώδικα...Το 8ο Νεάπολης ανέλαβε να δημιουργήσει το χαλάκι και το 5ο Βέροιας να φτιάξει τον αλγόριθμο... Μετά από πολύ σκέψη  
το 8ο Νεάπολης αποφάσισε να φτιάξει ένα χαλί με τα γράμματα από τη λέξη PLAY μιας και ο τίτλος του προγράμματος είναι "Let's Play Every Day!" Έτσι λοιπόν εκτυπώθηκαν τα γράμματα  της λέξης χρωματίστηκαν και κολλήθηκαν στο χαλί...












Το φωτογραφήσαμε και το στείλαμε στους συνεργάτες μας...
Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια της ιστορίας που θα δοθεί από το 5ο Βέροιας!!! Αλλά και το τέλος της ιστορίας από τον Lucky Joy!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες

Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης