Teach Play Love Inspire

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ετοιμασίες κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Powered By Blogger

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Αυτή την εβδομάδα η σχολική μας μονάδα, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της σχολ. συμβούλου κυρ. Μποταϊτη, φιλοξένησε το απόγευμα της Δευτέρας 70 νηπιαγωγούς, με σκοπό την επιμόρφωσή τους στις Φυσικές Επιστήμες!

Ο Σχολικός Σύμβουλος του Ν. Κιλκίς Πάρης Παπαδόπουλος έγραψε στην ιστοσελίδα του:


Φυσικές Επιστήμες & Νηπιαγωγείο- Η περίπτωση των καιρικών φαινομένων.
 Συστεγαζόμενα Νηπιαγωγεία 8ο, 10ο & 11ο Νεάπολης Θεσσαλονίκης.
 Πολύ όμορφος χώρος με οργάνωση και μεράκι από τις νηπιαγωγούς.
 Περάσαμε υπέροχα. 
Ευχαριστώ τις/τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν και τη Σχολική Σύμβουλο Κα Μποταϊτη Αρετή για το απογευματινό σεμινάριο που διοργάνωσε.

Τον ευχαριστούμε και εμείς για τα καλά του λόγια που μας γέμισαν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίζουμε το έργο μας!

Ευχαριστούμε επίσης τη Σχολική μας Σύμβουλο για τα καλά της λόγια, που εύστοχα τοποθέτησαν αυτή την προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της,στα πλαίσια της καθημερινότητάς μας.....που δεν είναι άλλη από το να δημιουργούμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για όλους τους παρεβρισκόμενους... αλλά και για την ευχαριστήρια επιστολή που μας άφησε φεύγοντας!


Θα  ήταν τέλος παράλειψη από την μεριά μου, να μην ευχαριστήσω την κυρ. Ρούλα που φροντίζει  για την καθαριότητα της σχολικής μας μονάδας ....μιας και μας έβγαλε  και αυτή τη φορά ασπροπρόσωπους... βάζοντας τα δυνατά της, αλλά και τον μέντορά μου την Κατερίνα την Αγγελίκου, που έβαλε την πινελιά της στη διακόσμηση του χώρου μας!

Ομολογώ πως και για μας τους εκπαιδευτικούς των συστεγαζόμενων 8ου, 10ου, 11ου Νηπιαγωγείων Νεάπολης ήταν μια ακόμη ευκαιρία καλής θέλησης και συνεργασίας!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες

Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης